In het uitgebreide assortiment van Cremers vind u verschillende soorten raamdecoratie. Zo hebben we rolgordijnen, plissé & duette, vouwgordijnen, lamellen, etc.

Double rollers

De populaire doublé rollers geven u controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng uw ruimte in de gewenste stemming.

Vouwgordijnen

Op zoek naar warmte en sfeer? Kies dan voor de vouwgordijnen van Cremers. Met de prachtige en luxe stoffen uit onze collectie heeft u een ruime keuze. Een selectie van kleuren en variaties in stofkwaliteiten en transparantie, toepasbaar in alle woonstijlen.

Houten jaloezieën

Creëer de perfecte ambiance in uw huis met een hout of foam jaloezie van Cremers. Onze uitgebreide collectie kent veel mogelijkheden en mag wel de grootste collectie van Nederland worden genoemd. Mat, zijdeglans, hoog glans, bamboo en structuur uitvoeringen.

Plissé en dubbele plissé’s

Kiest u voor een (dubbele) plissé? Dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling komen hier samen. Plissés zijn functioneel, maar ook zeker sfeervol en decoratief.

Lamellen

Een grote raampartij? Overweeg dan de praktische en stijlvolle verticale lamelgordijnen van Cremers. Breng daglicht binnen, regel uw privacy en geef uw raam optisch extra lengte. De eigentijdse lamelcollectie biedt u een ruime keuze aan verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof).

Aluminium jalozieën

Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen. Regel uw privacy met deze stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband.

Horsystemen

Houd insecten in stijl buiten met de horsystemen van Cremers. De plissé hordeur is een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de plissé hordeur maken we gebruik van geplisseerd horrengaas. De plissé hordeur werkt bijna geruisloos, is onderhoudsvrij en weerbestendig.

Rolgordijnen

Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een rolgordijn de perfecte oplossing. Onze zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking is geheel naar wens te bepalen.