Bij Cremers heeft u een ruime keuze in verschillende soorten vloeren. Denk aan tapijt, Pvc, laminaat, etc. Voor iedere situatie bieden wij een oplossing.

Tapijt

Tapijt van Cremers geeft een warm gevoel en is zacht en uitnodigend. Daarom is het fijn dat Cremers u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. We hebben een hele uitgebreide tapijtcollectie met veel bekende merken.

Pvc

Pvc van Cremers is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief gebruik en makkelijk te onderhouden is. Zowel particulier als projectinrichting. Pvc is verkrijgbaar in verschillende patronen zoals hout, beton, tegels, etc. We hebben zowel plak- als klik-pvc.

Marmoleum (linoleum)

Marmoleum is een natuurproduct dat behalve duurzaamheid ook andere milieuvriendelijke eigenschappen heeft. Deze vloerbedekking (marmoleum) wordt gemaakt van lijnzaadolie, hars, kurk en jute. Bovendien is marmoleum zeer onderhoudsvriendelijk.

Homogeen vinyl

Homogene vinyl vloeren bestaan uit een enkele laag vinyl en worden op de ondervloer gelijmd en gelast. Homogene vinyl vloeren zijn degelijke en zeer duurzame oplossingen voor ruimtes met intensief gebruik. Een homogeen vinyl vloer staat bekend om zijn slijtvastheid en is eenvoudig in onderhoud.

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststofproduct en is voorzien van een sterke toplaag. Vinyl is voor elke ruimte geschikt en geeft geen harde contactgeluiden. Vinyl is comfortabel aan de voeten.

Laminaat

Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Een laminaatvloer van Cremers is eventueel door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen. Uiteraard kunnen wij het vakkundig voor u leggen. We hebben een uitgebreide collectie laminaat.

Vloerkleden

Vloerkleden (karpetten) van Cremers brengt sfeer en warmte in de ruimte. Cremers vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen. Of stel zelf uw vloerkleed samen van tapijt via: volumevloerkleden.nl.

Sisal tapijt

Bij Cremers leveren we duurzame, natuurlijke vloerbedekkingen. Zoals Sisal tapijt (natuurtapijt), zeegras tapijt. Deze zijn in diverse structuren en kleuren leverbaar.

Tapijttegels

Tapijttegels kunnen in iedere ruimte een stijlvolle uitstraling creëren en kan eindeloos gecombineerd worden. Speels, superstrak en kleurrijk. U kunt met uw eigen creativiteit mooie patronen creëren.

Traploper

Uw trap stijlvol bekleden? Uw trap wordt door Cremers op een ambachtelijke manier bekleed met bijbehorende accessoires zoals roedes en knol-ogen om de loper op zijn plaats te houden.

Coatingvloer

Met een vloer coating kunt u in elke ruimte een trendy basis realiseren die hygiënisch en gebruiksvriendelijk is in het onderhoud.